5.000+ produkter

  Fraktfritt över 1000kr

  1-5 dagars leverans

Om Klippkungen

Upptäck Sveriges största urval av godis, snacks och dryck online hos Klippkungen! Vårt sortiment rymmer något för alla – oavsett om du handlar som företag eller privatperson. Från generösa flerkiloslådor till eleganta presentförpackningar, vi har det perfekta godiset för varje tillfälle. 

Sveriges största godisbutik på nätet!

Välkommen till Klippkungen Växjö AB, din digitala destination för konfektyr av högsta kvalitet. Sedan vårt etablerande på nätet sommaren 2016 har vi vuxit till att bli en betydande aktör på konfektyrmarknaden, sträckande över Sverige, Finland, Danmark och Norge.

En av världens största lösviktssortiment

Vårt hem i det småländska Växjö fungerar som hjärtpunkten för både vårt lager och kontor, där vi stolt huserar ett av världens mest omfattande lösviktssortiment. Vårt sortiment sträcker sig bortom konfektyr och inkluderar även produkter för hus och hem, läsk, energidrycker, nötter, kex och älskat amerikanskt godis.
På Klippkungen är våra kunder grundstenen i vårt arbete, och vi strävar ständigt efter att tillgodose era önskemål. Saknar ni någon specifik artikel? Tveka inte att kontakta oss – vi är här för att lyssna och gör allt vi kan för att inkludera just det ni söker i vårt sortiment.

Kontakta oss

Bli en miljökämpe – handla Ät-Smart!

Vi omfamnar också ett starkt miljöengagemang genom vårt Ät Smart-sortiment som vi säljer under Ät-Smart. Här fyller vi kontinuerligt på med varor som passerat sitt Bäst före-datum till fördelaktiga priser. 
Genom detta initiativ strävar vi efter att minimera matsvinn och möjliggöra för våra kunder att njuta av högkvalitativa produkter till rimliga priser.

Läs mer om vårt miljöarbete Till Ät-Smart

Skriv till oss

 

 

Genom att fylla i och skicka in detta formulär ger du ditt samtycke till att lämnade uppgifter får lagras och behandlas av Klippkungen. Lämnade uppgifter behandlas för att Klippkungen ska kunna behandla kundserviceärenden. Uppgifterna lagras under 12 månader.

 

Jag har tagit del av informationen och ger mitt samtycke till behandlingen och lagringen av mina personuppgifter.