• Din varukorg är tom

Tävlingsregler och villkor på våra sociala medier

   @Klippkungen              @Klippkungen              @Klippkungen


Aktuella tävlingar!

Vinn NBH Snacks X ADAAM Chips! 💥💥 

Besök tävlingen på Facebook: Klicka här!

Besök tävlingen på Instagram: Klicka här!

Vinn NBH Snacks X ADAAM Chips! 💥💥

Vill du vinna den senaste snacksnyheten från NBH Snacks? Passa på att delta i tävlingen här på vår Facebooksida eller på vår Instagram.

 

För att delta:

1. Gilla @Klippkungen

2. Tagga två kompisar i kommentarsfältet som du tror också skulle vilja vara med och tävla

3. Dela detta inlägget

 

💥 Snart släpps nyheten hos oss på Klippkungen.se. Missa inte det!

 

Klippkungen utser vinnaren slumpmässigt och kan inte överklagas. Denna tävling är inte på något sätt sponsrad, administrerad av eller associerad med Meta. Vi kommer att utse två vinnare. En vinnare på Instagram & en vinnare på Facebook. Vinnarna vinner varsin box med nyheten som visas på bilden. Vinnarna utses på onsdag 7 februari 2024. Vinnaren i Instagram-tävlingen presenteras på vårt Instagramkonto ( @klippkungen ). Vinnaren i Facebook-tävlingen presenteras på vår Facebooksida ( @klippkungen ). Fullständiga regler och villkor finns på klippkungen.se/tavling

*Tävlingen är igång på både Facebook & Instagram


Tävlingsregler och villkor!

Vinnare dras av anställda på Klippkungen.se och kan inte överklagas. Tävlingarna är inte sponsrad, administrerad av eller associerad med Meta. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Personuppgifter används endast för att hantera tävlingen.

Personuppgifter används för att hantera tävlingen och kontakta vinnaren i enlighet med Klippkungens integritetspolicy. Vinnaren måste vara bosatt i Sverige för att kunna ta del av vinsten. Anställda på Klippkungen.se och deras familjer får ej delta i tävlingen. Borttappad-, icke utnyttjad- eller returnerad vinst ersätts ej. Klippkungen ansvarar inte för eventuella tekniska hinder att delta i tävlingen. Klippkungen ansvarar inte för vinsten efter att den lämnat Klippkungens lager. Fullständigt namn på vinnare publiceras på Klippkungens sociala medier efter att vinnaren har utsetts. Om den kontaktade vinnaren inte svarar inom 48 timmar uteblir vinsten. Tävlingarna är inte sponsrad, administrerad av eller associerad med Meta.

 

Klippkungen förbehåller sig rätten att när som helst och av vilket skäl som helst komplettera och ändra denna information.