• Din varukorg är tom

Tävlingsregler och villkor på våra sociala medier

   @Klippkungen              @Klippkungen


Aktuella tävlingar!

Just nu har vi inga tävlingar igång!


Tävlingsregler och villkor!

Vinnare dras av anställda på Klippkungen.se och kan inte överklagas. Tävlingarna är inte sponsrad, administrerad av eller associerad med Meta. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Personuppgifter används endast för att hantera tävlingen.

Personuppgifter används för att hantera tävlingen och kontakta vinnaren i enlighet med Klippkungens integritetspolicy. Anställda på Klippkungen.se och deras familjer får ej delta i tävlingen. Borttappad-, icke utnyttjad- eller returnerad vinst ersätts ej. Klippkungen ansvarar inte för eventuella tekniska hinder att delta i tävlingen. Klippkungen ansvarar inte för vinsten efter att den lämnat Klippkungens lager. Fullständigt namn på vinnare publiceras på Klippkungens sociala medier efter att vinnaren har utsetts. Om den kontaktade vinnaren inte svarar inom 48 timmar går vinsten vidare. Tävlingarna är inte sponsrad, administrerad av eller associerad med Meta.

 

Klippkungen förbehåller sig rätten att när som helst och av vilket skäl som helst komplettera och ändra denna information.